Finden Sie schnell saegen für Ihr Unternehmen: 20 Ergebnisse

AGENAJEL 20.390

AGENAJEL 20.390

mod. waxy maize starch (E 1422) Applications: condiments, dressings, frozen foods, fruit preparations, dairy products
Einfach mal Danke sagen

Einfach mal Danke sagen

Gutes aus Gerettetem Geschenkbox Kombination mit Unverschwendet Gläschen in einer bedruckten Recycling-Geschenkbox aus Karton mit grüner Danke-Banderole. Inhalt: 1x Marille & Vanille Konfitüre (130g) Zutaten: 60% Marillen, Zucker, Zitronensaftkonzentrat, Geliermittel: Pektin, 0,04% Vanille. Hergestellt aus 60 g Frucht je 100 g Konfitüre. Vegan, glutenfrei, laktosefrei. Nährwerte pro 100 g: Brennwert 849 kJ/ 200 kcal, Fett 0 g, davon gesättigt 0 g, Kohlenhydrate 47 g, davon Zucker 47 g, Eiweiß 0 g, Salz 0 g. Verwendungszweck: Die perfekte Ergänzung der klassischen österreichische Küche: zu Palatschinken, Topfenknödel, als Füllung in einer Sachertorte, am Butterbrot, zu Desserts, aber auch zu pikanten orientalischen Eintöpfen und Geflügel möglich. 1x Zwiebel & Gölles Rotweinessig Confit (140g) Zutaten: Zucker, 32 % Zwiebel, 25 % Rotweinessig, Geliermittel Pektin. Nährwerte pro 100 g: Brennwert 1071 kJ/ 252 kcal, Fett 0 g, davon gesättigt 0 g, Kohlenhydrate 59 g, davon Zucker 59 g, Eiweiß 0,8 g, Salz 0,02 g. Verwendungszweck: Passt wunderbar als Dip zu Gegrilltem oder Kartoffelwedges, wie auch in einen Burger. Das pikant süße Confit peppt geschmacklich jede Käseplatte auf. Rezepttipp: Crostini mit Confit bestreichen, eine Scheibe Birne und Gorgonzola Käse drauflegen und im Ofen überbacken. 1x BIO Weichsel Sirup 0,25l Zutaten: Zucker*, 40% Weichselsaft*, Säuerungsmittel: Zitronensäure. 7:1 verdünnen. *Aus kontrolliert biologischem Anbau. Nährwerte pro 100 ml: Brennwert 939 kJ/ 221 kcal, Fett: 0 g, davon gesättigt: 0 g, Kohlenhydrate: 54 g, davon Zucker: 54 g, Eiweiß: 0,1 g, Salz 0 g. Verwendungszweck: Aufgespritzt ein erfrischender Durstlöscher. Für "Weichsel Royal" perfekt: Sekt oder Prosecco mit Schuss. Kontrollstelle: Unsere Bio-Produkte werden von der Kontrollstelle AT-BIO-301 kontrolliert. Lagerhinweis: Vor Wärme und Licht geschützt sowie stehend lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank aufbewahren und rasch verbrauchen.
AGENABON 20.118

AGENABON 20.118

syrup with a high content of maltose, approx. 82,5 °Bx (DE 61) Applications: gums and jellies, marshmallows also available in organic-quality
AGENABON 20.160

AGENABON 20.160

approx. 82 °Bx (DE 40) Applications: sweets, fondants, chewable candies, gums and jellies, creams, marshmallows also available in organic-quality
AGENABON 20.164

AGENABON 20.164

approx. 80 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, (non-dairy) coffee creamer, creams also available in organic-quality
AGENAMALT 20.226

AGENAMALT 20.226

based on waxy maize starch (DE 6) Applications: neutral carrier for flavours, gum drops also available in organic-quality
AGENABON 20.116

AGENABON 20.116

glucose syrup, approx. 81,5 °Bx (DE 61) Applications: hard caramels, gums and jellies, marshmallows, ice cream also available in organic-quality
AGENAMALT 20.224

AGENAMALT 20.224

based on maize starch (DE 12) Applications: baby food, dry soup mixes and sauces also available in organic-quality
AGENABON 20.104

AGENABON 20.104

approx. 75 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, liqueurs, ketchup, condiments, dressings also available in organic-quality
D.S.A 7 BROWN

D.S.A 7 BROWN

dry shampoo aerosol starch Properties and application: D.S.A 7 BROWN is a coloured compound of iron oxides which is coated with silicone and physically modified, surface active rice starch with high adsorbing properties for dry hair shampoo. • INCI name: ORYZA SATIVA STARCH + CETRIMONIUMCHLORIDE (and) CI 77491 (and) CI 77492 (and) CI 77499 (and) DIMETHICONE • Composition: Oryza Sativa (Rice) Starch (approx. 93%), Cetrimoniumchloride (<0.1%), Black Iron Oxide (approx. 1,5%), Yellow Iron Oxide (approx. 1,5%), Red Iron Oxide (approx. 2%), Dimethicone (approx. 2%) Pigments conform to FDA and EU specification for Iron Oxide E 172. • Appearance: brown powder • Odour: pure, specific
AGENABON 20.238

AGENABON 20.238

based on maize starch (DE 39) Applications: candies, ice cream, liqueur production execlutively organic!
AGENABON 20.157

AGENABON 20.157

approx. 74 °Bx (DE 96) Applications: fruitbased soft drinks, sport & energy drinks also available in organic-quality
AGENABON 20.237

AGENABON 20.237

based on maize starch (DE 97) Applications: instant foods execlusively organic!
D.S.A 7 YELLOW

D.S.A 7 YELLOW

dry shampoo aerosol starch Properties and application: D.S.A 7 YELLOW is a coloured compound of iron oxides which is coated with silicone and physically modified, surface active rice starch with high absorbing properties for dry hair shampoo. • INCI name: ORYZA SATIVA STARCH + CETRIMONIUMCHLORIDE (and) CI 77492 (and) DIMETHICONE • Composition: Oryza Sativa (Rice) Starch (approx. 88%), Cetrimoniumchloride (<0,1%), Yellow Iron Oxide (approx. 10%), Dimethicone (approx. 2%) Pigments conform to FDA and EU specification for Iron Oxide E 172. • Appearance: Yellow powder • Odour: pure, specific
AGENABON 20.162

AGENABON 20.162

approx. 84 °Bx (DE 40) Applications: ice cream, fondants, marshmallows also available in organic-quality
AGENAFERM 20.152

AGENAFERM 20.152

approx. 74 °Bx (DE 96) Applications: fermentation, fruit wines also available in organic-quality
AGENABON 20.165

AGENABON 20.165

approx. 77,5 °Bx (DE 30) Applications: ice cream, liqueurs, ketchup, condiments, dressings also available in organic-quality
AGENABON 20.221

AGENABON 20.221

based on maize starch (DE 21) Applications: sausages, sauces, (non dairy) coffee creamer also available in organic-quality
AGENABON 20.219

AGENABON 20.219

based on maize starch (DE 33) Applications: candies, ice cream, liqueur production also available in organic-quality
AGENABON 20.220

AGENABON 20.220

based on maize starch (DE 29) Applications: ice cream, liqueur production, coffee creamer also available in organic-quality