Schwarzer Knoblauch / Black Garlic Granulate
Black garlic is produced through the fermentation of white garlic. Black garlic is available in form of granulate and powder.
Black garlic is produced through the fermentation of white garlic. It has a sweet and sour taste, is richer in antioxidants and easier digestable than conventional garlic. It is recommended as a healthy and delicious ingredient in a variety of dishes - as a paste on bread, in marinades, dips, salads or soups.
At Tobien Trading, black garlic is available in form of granulate and powder.
Schwarzer Knoblauch
Schwarzer Knoblauch wird durch die Fermentierung von weissem Knoblauch gewonnen. Er hat einen süss-säuerlichen Geschmack, ist im Vergleich zum herkömmlichen Knoblauch reicher an Antioxidanten und leichter bekömmlich für den Magen. Er findet seine Anwendung in vielfältigen Gerichten- als Paste auf Brot, in Marinaden, Dips, Salaten oder Suppen ist schwarzer Knoblauch eine gesunde und leckere Zutat.
Bei Tobien Trading ist schwarzer Knoblauch als Granulat oder Pulver erhältlich.